BOB, TILL WE DROP – A Midnight Special – Save the date!

TALKING TO THE SPIRITS OF BOB DYLAN  Stef Kamil Carlens & Group

NON-STOP SHOW – ZONDAGAVOND 23 MEI 2021, VANAF 23:00

De Amerikaanse troubadour, componist, dichter, denker en levenskunstenaar Bob Dylan is een zoekend hert par excellence. Geen wonder dat ons filosofiehuis niet alleen zijn 70ste verjaardag vierde, maar tien jaar later opnieuw een uniek project realiseert – om het deze keer zelfs aan de hele wereld te presenteren. Eerst op video, daarna ook als elpee.


Op zaterdag 21 mei 2011
presenteerde Het zoekend hert Still searching at 70, een feestelijk programma met een boekpresentatie door Patrick Roefflaer (‘Bob Dylan in de studio’) en live-optreden van New Rising Sun. Tien jaar later, op de vooravond van de 80ste verjaardag van Bob Dylan, presenteren wij samen met The Rabbit Field studio’s en Humanistisch Verbond een totaalspektakel op video: BOB, TILL WE DROP – A Midnight Special.

A NON-STOP GIG

Deze unieke verjaardagsshow met universele top-songs gaat in première op zondag 23 mei 2021 vanaf 23:00 uur. Wat u te zien en te horen krijgt is a NON-STOP SHOW  Talking to the spirits of Bob Dylan On the 80th Birthday of the Master. Dat wordt dus een muzikale revue, in alle betekenissen, met in de hoofdrol studiomeester en meester-performer Stef Kamil Carlens, alsmede een excellent gezelschap van muzikanten, backing vocals en andere performers.

SAVE THE DATE!  Weldra meer informatie via deze website.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo