ons tijdschrift

Tien jaar lang al publiceert filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer een gewaardeerd minimagazine in kleurendruk. In deze fase staat dit project evenwel on-hold. Wie graag actuele informatie over ons filosofiehuis wil ontvangen, kan gratis e-nieuwsbrieven aanvragen via hetzoekendhert@gmail.com. Bovendien hebben we over het nieuwe project ‘ONZE TOEKOMST HERDENKEN’ een digitale brochure van 16 bladzijden gerealiseerd. Deze is helemaal gratis te bekijken op issuu. Het zoekend hert waardeert uw vrije bijdrage voor dit project en de brochure via het rekeningnummer BE32 0015 8917 0602 (BIC/SWIFT: GEBABEBB). Graag met vermelding: ‘Onze toekomst herdenken, ik doe mee’.

Over ons ‘Trimestrieel Tijdschrift’ nog dit. Het verschijnt op horizontaal A5-formaat. Normaliter wordt het om de drie maanden verstuurd naar een geselecteerd adressenbestand en is het telkens ook te verkrijgen tijdens de activiteiten in ons filosofiehuis aan de Koninklijkelaan 43 in Berchem (Antwerpen). Elke editie telt 20 pagina’s, in kleur. De teksten zijn filosofisch, informatief, maar niet zonder ironie. In augustus 2018 begon ons ’trimestrieel tijdschrift’ aan zijn tiende jaargang. Intussen is het blad zeer gewaardeerd door auteurs, denkers, uitgeverijen en geïnteresseerde filosofen. Mocht ook u geïnteresseerd zijn en ons willen aanmoedigen om ook hiermee door te gaan, dan vernemen we dat graag: hetzoekendhert@gmail.com of +32 (0)473 68 66 65.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo