STILL SEARCHING AT 70 – De spirituele zoektocht van Bob Dylan

STILL SEARCHING AT 70

De spirituele zoektocht van Bob Dylan – Patrick Roefflaer + New Rising Sun

De programma’s van filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer besteden niet enkel aandacht aan tradities en nieuwe ontwikkelingen in de filosofische levenshouding, maar ook aan kruisverbanden met artistieke disciplines. De 70ste verjaardag van de Amerikaanse troubadour, componist, dichter, denker en levenskunstenaar Bob Dylan, op 24 mei 2011, kreeg daarom volle aandacht. Meer bepaald in het voorafgaande weekend, op zaterdag 21 mei 2011.

Het zoekend hert, uitgeverij epo en auteur Patrick Roefflaer (‘Bob Dylan in de studio’, 2011) vergastten onze bezoekers op een doordachte en gevoelsmatige trip door leven en werk van deze enigmatische dichter en denker. Op het programma stond een verhaal met een overvloed aan geluiden, beelden en fijne getuigenissen . De voordracht werd gevolgd door het sprankelende geluid van jonge en sublieme epigonen: New Rising Sun. Lees meer…

PROGRAMMA:

19.00: DE MAGISCHE BRONNEN VAN ‘HIS BOBNESS’ – Insprirerende achtergrondmuziek uit de jaren ‘20-‘50
20.00-21.30: DYLANOLOOG PATRICK ROEFFLAER – Over de mens en zijn muziek, aan de hand van 20 essentiële opnames
22.00-23.00: LIVE-OPTREDEN VAN ‘NEW RISING SUN – Geïnspireerde muziek en eigen nummers van een band met toekomst.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo