FILMREEKS ‘VRIJ LEZEN IN DE NATUUR’ #3

GERAAS EN GERUIS OP DE WOLVENBERG

MET DE ALTIJD ZO GEDREVEN JEAN PAUL VAN BENDEGEM 
EEN NIEUWE ‘NATUURFILM’ VAN HET ZOEKEND HERT, IN SAMENWERKING MET HUMANISTISCH VERBOND, MET DE STEUN VAN STICHTING SANEGEEST
LANCERING OP ZONDAG 31 JULI 2022 VANAF 11:00 UUR – VIA DEZE LINK
Niets is geheel perfect, zelfs u niet, maar het streven naar het ultieme kan prettige bijverschijnselen hebben. Dat weten de fans van de even consciëntieuze als komische wijsgeer en wiskundige Jean Paul Van Bendegem maar al te goed. Na het succulente en ook wel uitputtende videogesprek over zijn nieuwe publicatie ‘Geraas en geruis’, binnen de veilige muren van Het zoekend hert, joegen we de professor nog diezelfde dag meedogenloos met zijn nieuwste boek de vermassacreerde natuur, deels gerestaureerde natuur in. Tot uw, ons en gelukkig ook zijn plezier.
AAN BEIDE ZIJDEN VAN DE RING
Op de roemruchte Wolvenberg van Park Brialmont, te midden van het geraas van de Antwerpse Ring en het geruis van bladeren en gezoem van bijen, las de altijd gedreven denker indringende verhalen over vier van zijn obsessies: de perfecte thuisbibliotheek, het genie van termieten, de wonderlijke codes van wolken in stripverhalen, de meerwaarde van geraas en geruis voor onze privacy, onze cultuur en onze geschiedenis.
VRIJ LEZEN IN DE NATUUR, NABIJ EEN WERELDSTAD
Deze nieuwe editie van ‘Vrij lezen in de natuur’ is te bekijken vanaf zondag 31 juli om 11:00 uur via www.hetzoekendhert.be. Maar op een smaakmaker hoeft u niet langer te wachten. Loop alvast mee met de richtingzoekende professor doorheen deze clip. Alsnog zonder zijn spreekstem, weliswaar. Want niets is meteen perfect, laat staan zo’n filmpje van tweeëneenhalve minuut. Maar zoveel begrip, geduld en filosofisch temperament heeft u allicht nog wel, ondanks uw soms wat zieke snakken naar alsmaar meer en alsmaar beter. (Jaja, komt eraan, komt eraan!)
‘VRIJ LEZEN IN DE NATUUR #3 – Jean Paul Van Bendegem: ‘Geraas en geruis op de Wolvenberg’. Vanaf zondag 31 juli 2022 om 11 uur gratis te bekijken en te herbekijken via deze website. Speelduur: 19:09. Klik dan hier of in de grote foto – en kijk!
VOOR MEER INFORMATIE OVER ‘PARK BRIALMONT’: ZIE ANTWERPENMORGEN.BE.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo