ONZE TOEKOMST HERDENKEN – EEN TOELEIDING

LUZERN, 1882 – ANTWERPEN, 2020

REFLECTIES OVER VERLEDEN EN TOEKOMST

Waar draait het uiteindelijk om in het nieuwe project ‘Onze toekomst herdenken’ van filosofiehuis Het zoekend hert?

Tijdens een even sinister als oneigentijds terrasgesprek komen een paar tongen en ook wat gedachten los. Misschien moet u maar eens  kijken en luistervinken? Met één doordachte klik kunt u deel worden van een samenzwering, in een tijdloze ruimte, ergens tussen Luzern in 1882 en Antwerpen in 2020. Prosit!

 

 

 

 

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo