Win het nieuwste boek van Cyrille Offermans

De onvolprezen schrijver, criticus en essayist Cyrille Offermans, recent nog te gast in Het zoekend hert met een lezing over George Steiner, zorgde zopas voor een fameuze kroon op zijn werk.

In de legendarische boekenreeks Privé-domein van uitgeverij Arbeiderspers verscheen van hem Een iets beschuttere plek misschien. Een jaar lang hield Cyrille Offermans een intellectueel dagboek bij, onder meer over cultuur en onderwijs, literatuur, politiek en de huidige generatie, beginnend en eindigend met beschouwingen over de vluchtelingencrisis. Schitterende existentiële beschouwingen en markante herinneringen worden afgewisseld met kritische stukken over boeken en gebeurtenissen. Na meer dan 20 boekpublicaties en honderden recensies in de meest relevante tijdschriften van Nederland levert deze markante auteur een caleidoscopisch meesterwerk af. Een boek van 564 bladzijden vol fijne zinnen en diepe inzichten. Ook over filosofie en uiteenlopende denkers, zoals T.W. Adorno, Hannah Arendt, Zygmunt Bauman, John Berger, Ernst Bloch, René Descartes, Erasmus, Ton Lemaire, G.C. Lichtenberg, Montaigne, Nietzsche en de Nederlandse Denker des Vaderlands René ten Bos.

Een iets beschuttere plek misschien is te koop in de boekhandel voor € 25,99. Eén lezer van dit bericht kan een gratis exemplaar winnen met het antwoord op de vraag: voor welk boek ontving Cyrille Offermans de Busken-Huetprijs? Neem eventueel een kijkje op www.cyrilleoffermans.nl, stuur uw respons voor 01-11-2018 naar hetzoekendhert@gmail.com en laat het lot beslissen.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo