Sanne Huysmans laureaat van Publieksprijs Confituur Boekhandels

Sanne Huysmans, teamlid van Het zoekend hert ° The searching deer, ontving zopas de Publieksprijs van de Confituur Boekhandels voor haar eerste roman, Rafelen.

Op het literaire festival ‘Archipel’ werd De mensengenezer van Koen Peeters uitgeroepen tot het beste Nederlandstalige boek van het jaar. De jury beoordeelde dit werk als “een indringend treffen met een stuk van onze Vaderlandse geschiedenis, maar nog meer met wie we zijn en waarvoor we al dan niet bestemd zijn”. De filosofische roman van Sanne Huysmans werd eveneens hogelijk gewaardeerd: “Rafelen is een opmerkelijk debuut vol mooie zinnen en rake gedachten, een heerlijke combinatie van wetenschap en filosofie. Een grote verrassing.”

Rafelen van Sanne Huysmans is zowel te koop in de betere boekhandel als in Het zoekend hert. Het boek met hardcover telt 250 pagina’s. ISBN: 9789089245625. Prijs: € 21,99. Voor meer informatie: www.houtekiet.be – www.sannehuysmans.be.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo