Het nieuwste schrijftalent heet Sanne Huysmans

Sanne Huysmans, het jongste teamlid van Het zoekend hert ° The searching deer, debuteerde zopas als schrijfster. De volgeladen kubuszaal van Bibliotheek Permeke in Antwerpen beleefde op woensdagavond 13-09 een intense presentatie van haar eerste roman, Rafelen.

Radiopresentator Kurt Van Eeghem sprak in zijn daverende feestrede over de ontdekking van een nieuw talent dat een weldadige verrijking vormt voor de Nederlandstalige literatuur. Literair journalist en interviewer Dirk Leyman (De Morgen) loofde de bloemrijke taal van haar prikkelende en diepzinnige roman, die in contrast staat met de meeste publicaties van de nieuwste generatie.

Zondag 17 september om 11 uur a.s. leidt Sanne Huysmans in Het zoekend hert de openingslezing in van het filosofieproject Doorheen de duisternis, met als hoofdspreker de Nederlandse Denker des Vaderlands, Prof. René ten Bos. Nadien wordt op haar eersteling een heildronk uitgebracht met bubbels en knabbels.

Rafelen van Sanne Huysmans is zowel te koop in de betere boekhandel als in Het zoekend hert. Het boek met hardcover telt 250 pagina’s. ISBN: 9789089245625. Prijs: € 21,99. Voor meer informatie: www.houtekiet.bewww.sannehuysmans.be.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo