HET BOEKJE VAN HET JAAR

Voor we met z’n allen uit elkaar vallen

Nu te bestellen!

De Nieuwjaarslezing 2016 door auteur Bart Moeyaert wordt een doorslaand succes. Eerst moesten we de lezing ontdubbelen en werd op dezelfde zondag 27 december een tweede sessie gepland, om 15 uur. Maar intussen zijn ook daarvoor de zitjes nagenoeg volzet.

Gelukkig kunnen alle liefhebbers de tekst makkelijk in handen krijgen – in een knap en handzaam formaat. Net als de vorige Nieuwjaarslezingen wordt namelijk ook het werkstuk van Bart Moeyaert bibliofiel gepubliceerd samen met uitgeverij Luster in een knap en handzaam formaat, met zwartlinnen kaft, goudopdruk, leeslint, hoogwaardig papier en een citaat van de meester-schrijver in zijn eigen handschrift. Uitzonderlijk is een extra dagboektekening van de schrijver in het boekje opgenomen, dat speciaal mee wordt gerealiseerd door Querido in Amsterdam.

Voor we met z’n allen uit elkaar vallen is vanaf 28 december 2015 te koop in de betere boekhandels in België en Nederland, via Luster en Querido, maar ook rechtstreeks bij filosofiehuis Het zoekend hert. Prijs: € 14,95 + € 3 port voor België, € 6 voor Nederland. Bestel De Nieuwjaarslezing 2016 meteen via: hetzoekendhert@gmail.com. Per kerende krijgt u dan een mail met de betalingsvoorwaarden. Vervolgens landt het boekje heel spoedig en zacht in uw brievenbus.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo