Ons trimestrieel tijdschrift gaat stilaan wereldwijd

Om de drie maanden publiceert Het zoekend hert ° The searching deer een minimagazine. In de voorbije drie jaar zagen al 12 edities het levenslicht. Voortaan zijn voorbije nummers ook op het wereldwijde web te vinden via issuu.com/hetzoekendhert.

Het ‘trimestrieel tijdschrift’ van Het zoekend hert ° The searching deer wordt verstuurd naar een geselecteerd adressenbestand en is ook te verkrijgen tijdens de activiteiten in ons filosofiehuis. Een gewone editie telt 16 bladzijden op A5-formaat. Speciale edities tellen 20 pagina’s. Doorgaans zijn de teksten filosofisch en ernstig, beknopt en informatief, maar niet zonder ironie. Alle illustraties zijn in kleur.

In augustus 2012 begon ons ‘trimestrieel tijdschrift’ aan zijn vierde jaargang. Wilt u het voortaan op uw thuisadres ontvangen? Dat kan op eenvoudig verzoek, via de rubriek Ons tijdschrift. Mensen die onze projecten een warm hart toedragen, mogen in de kosten delen. Door een vrije bijdrage te storten op het rekeningnummer van Het zoekend hert (IBAN: BE32 0015 8917 0602 – BIC: GEBABEBB). Mededeling: ‘trimestrieel tijdschrift’ en uw postadres.

De voorbije edities van ons ‘trimestrieel tijdschrift’ worden gearchiveerd op issuu.com/hetzoekend hert. Blader hier, bij wijze van voorbeeld, in de elfde editie. Voor meer informatie mag u ons altijd mailen: hetzoekendhert@gmail.com.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo