Biënnale van Berchem – Opendeurdag

De Biënnale van Berchem wil de stad een kunstzinnig gezicht geven en de wereld door een andere bril bekijken. Daarom zijn van zaterdag 2 tot zaterdag 23 juni tentoonstellingen en performances gepland, met onder meer beeldende kunst, muziektheater en dans. Ook filosofiehuis Het zoekend hert doet mee – en houdt speciaal open op zaterdag 16 juni 2012.

De Biënnale van Berchem combineert projecten voor een breed publiek en meer klassieke of spontane kunstvormen. In de centrale winkelstraten van Berchem (Grotesteenweg, Driekoningenstraat, Statiestraat) worden leegstaande panden ingericht als boetieks, gezellige buurtwinkels en verrassende ontmoetingsplaatsen. Her en der wordt gefeest. Het zoekend hert zet op zaterdagnamiddag 16 juni speciaal de deuren open en toont nieuw werk van beeldhouwster Monique Donckers. Blazersgroep BLAFFF zorgt die dag voor een rondtrekkende vernissage. Omstreeks 13.30u ook te beleven aan onze Koninklijkelaan 43, 2600 Berchem.

De Biënnale van Berchem. Van 2 tot 23 juni 2012. Speciale opendeurdag in Het zoekend hert op zaterdag 16/06/2012, van 13 tot 18u. Gratis inkom + gratis drink. Voor meer informatie: www.ccberchem.be.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo