A funny lot of Brazil in Belgium

Ons filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer participeert voor het eerst aan Europalia, het internationaal festival dat om de twee jaar alle aandacht richt op een land en zijn cultureel erfgoed. Voor het 23ste festival neemt Europalia u mee naar Brazilië. Over heel België vinden uitmuntende activiteiten plaats.

In Brussel lopen prestigieuze tentoonstellingen in Bozar, en wordt u ook vergast op openluchtshows en symposia. Voor alle informatie en een typische sfeer kan u vanaf 4 oktober 2011 elke dag terecht in de club.brasil. In Antwerpen participeren aan Europalia niet enkel Het zoekend hert, maar ook grote en aparte cultuurhuizen: De Roma en t Werkhuys in Borgerhout, Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Arenbergschouwburg, DeSingel, Diamantmuseum, Mekanik strip, Kunstencentrum Monty, M_HKA, Cinemazuid, HIVT (Hoger Instituut voor vertalers en tolken) en het Instituut voor Joodse Studies van de Universiteit Antwerpen.

De websites van de Antwerpse organisatoren vindt u telkens als link in bovenstaande tekst. Voor het Antwerpse programmaoverzicht kunt u onder meer terecht op www.deroma.be. Het volledige programma van europalia.brasil staat op www.europalia.be.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo