DE NIEUWJAARSLEZING 2011 – BERNARD DEWULF

DE NIEUWJAARSLEZING 2011

Bernard Dewulf (Libris Literatuurprijs 2010)

Op de eerste zondag van 2011 pakte Het zoekend hert ° The searching deer uit met een bijzondere primeur: De Nieuwjaarslezing. Onze eerste genodigde was Bernard Dewulf: gelauwerd dichter, filosofisch columnist en subtiel chroniqueur, maar ook essayist van bijzondere bespiegelingen over kunst en waarneming. Samen met hem gingen we het nieuwe decennium in, mét een nieuwjaarsdrink. Lees meer…

Deze eerste Nieuwjaarslezing van en in Het zoekend hert verscheen nadien grotendeels in dagblad De Standaard, onder de titel: Trekvogels in de mist. Inmiddels werd de integrale tekst gepubliceerd in de boekenserie De Nieuwjaarslezingen, een initiatief van Het zoekend hert en uitgeverij Luster.

 

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo