WITTGENSTEIN / BERCKMANS / BENJAMIN ADORNO

WITTGENSTEIN / BERCKMANS / BENJAMIN ADORNO 

Filosofisch theater van DeTijd

 

Van 26 tot en met 28 oktober 2010 participeerde filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer in drie filosofische toneelvoorstellingen van theater De Tijd: Wittgenstein, Berckmans en Benjamin Adorno. Drie belevingsavonden tegen een gunstig tarief, met telkens – speciaal voor ons filosofiehuis – een bijzondere nabespreking met regisseur en acteurs, Lucas Vandervost en Jurgen Delnaet, over filosofie, theater en engagement. In samenwerking met het geëngageerde cultuurhuis Rataplan, in Borgerhout.

Lees meer…

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo