Trimestrieel tijdschrift – nummer 3

Vr 05/03/10 – Einde februari 2010 verscheen het derde nummer van het trimestrieel tijdschrift Het zoekend hert ° The searching deer.

Het zoekend hert ° The searching deer blijft op de eerste plaats het huisblad van het gelijknamige filosofiehuis. Het tijdschrift verschijnt om de drie maanden, telkens op 16 bladzijden in een horizontaal A5-formaat, met meerdere breedbeeldfoto’s. Gaandeweg wordt plaats gemaakt voor bijdragen over het actuele denken. Voorlopig richt de focus zich op verslagen van lezingen en de aankondiging van nieuwe initiatieven. In deze editie vindt u beeldige presentaties over de meest recente lezingen in de cyclus ‘De godverloren zondagen’. Komen dit keer aan bod: Frank Meester over de islam, Jan den Boer over het boeddhisme en zijn afgeleide stromingen, Maarten Meester over nieuwe spiritualiteit en het streven naar vrijheid.

Wie zich op ons trimestrieel tijdschrift wil abonneren, mag een seintje geven: hetzoekendhert@gmail.com of +32 (0)473 68 66 65.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo