‘FLANDERS LITERATURE’ TE GAST IN ‘HET ZOEKEND HERT’

DINSDAG 06-09-2022 – WARME ONTMOETINGEN IN ‘THE SEARCHING DEER’

ZES AUTEURS PRESENTEERDEN HUN WERK AAN ACHT INTERNATIONALE UITGEVERS

Op dinsdag 6 september 2022 ontving Flanders Literature, de internationale afdeling van Literatuur Vlaanderen een nieuwe ‘Publishers Tour’ in Het zoekend hert.

Zes Vlaamse non-fictieauteurs gaven in ons filosofiehuis een presentatie van hun werk aan acht vertegenwoordigers van internationale uitgevers en organisaties. De auteurs waren: Tinneke Beeckman, Peter Venmans, Ignaas Devisch, Griet Vandermassen, Geert Buelens, Maarten Boudry. De namen en gezichten van de bezoekende uitgevers krijgt u te zien in een korte documentaire. Link hier naar vimeo.

Organisatie: Patrick Peeters (Flanders Literature). Coördinatie: Eddy Strauven (Het zoekend hert ° The searching deer). Productie: Bert Lezy (Stonewood Filmhouse). Speelduur: 12:34.

SYNOPSIS IN ENGLISH

On September 6th 2022 ‘Flanders Literature’ organized a ‘Publishers Tour’ in house of philosophy ‘Het zoekend hert ° The searching deer’ in Antwerp. Six Flemish non-fiction authors gave a lecture and presentation for the representatives of eight international publishers and organizations. This film contains atmospheric images and an overview of all the participants. The Flemish authors were: Tinneke Beeckman, Peter Venmans, Ignaas Devisch, Griet Vandermassen, Geert Buelens, Maarten Boudry. The names and faces of the visiting publishers can be seen in a short documentary. Use this link to vimeo.

Film production: Bert Lezy (Stonewood Filmhouse). Coordination: Eddy Strauven (Het zoekend hert ° The searching deer). Organization: Patrick Peeters (Flanders Literature). Playing time: 12:34.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo