Het zoekend hert wordt tien jaar – en feest!

HET DANSENDE DENKEN VAN HET ZOEKEND HERT

Filosofiehuis Het zoekend hert wordt in september 10 jaar. Dat heuglijke gegeven vieren we op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019. Graag nodigen we u uit om in dat weekend denkend en dansend terug te blikken op de voorbije jaren, maar ook om dromend of dichtend vooruit te kijken.

Onder de noemer ‘HET DANSENDE DENKEN VAN HET ZOEKEND HERT – Van inter-esse naar interactie’ willen we u verblijden met “een muzisch-filosofisch evenement over de impact van muziek en dialectiek op het denken, voelen, handelen en wandelen”. Met veel genoegen brengen we de meest hoogstaande Laaglandse denkers, schrijvers, muzikanten en andere kunstenaars samen om het centrale thema op kwaliteitsvolle wijze gestalte te geven. Zegden al toe: Jean Paul Van Bendegem – Eva Rovers – David Van Reybrouck – Frank en Maarten Meester – Tinneke Beeckman – Tomas Serrien – Elvis Peeters – Wilderman – Auke Hulst – Henk van der Waal – Piet Gerbrandy – Hilde Keteleer – Roy Aernouts – Alexander Roose – Anne Provoost – Jan Vanriet – Patricia Jozef – Elisabeth Van Dam – Stef Kamil Carlens

Deze en nog andere filosofen en denkers, muzikanten en andere kunstenaars treden op in filosofiehuis Het zoekend hert, in de feesttent of op het feestpodium, in de oude aula van de vroegere Koloniale Hogeschool (nu UAntwerpen), het nabijgelegen Middelheimmuseum of één van de bijzondere burgerhuizen langs de Koninklijkelaan in Berchem.

SAVE THE DATE! Graag willen we op één van beide dagen ook uw geest verlichten en hert verblijden. Blokkeer alvast deze data in uw agenda: 14-09-2019 en 15-09-2019. Meer informatie volgt in e-nieuwsbrieven en via deze website. Voor het totale programma kunt u best terecht op een speciale website: hetdansendedenken.be.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo