OPROEP: Medewerkers voor ons jubileumfeest

Het zoekend hert ° The searching deer viert zijn 10-jarige bestaan met een tweedaags jubileumfeest op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019. Onder de noemer ‘HET DANSENDE DENKEN VAN HET ZOEKEND HERT. VAN INTER-ESSE NAAR INTERACTIE’ worden meer dan twintig denkers, sprekers en schrijvers, maar ook filosofische muzikanten en andere kunstenaars gepresenteerd.

Behalve in het filosofiehuis, aan de Koninklijkelaan 43 in Berchem-Antwerpen, vinden in het feestweekend activiteiten plaats in panden nabij die laan, in de Pulhofwijk en het Middelheimmuseum. Daarnaast ontwikkelen en begeleiden schrijvers en kunstenaars speciale edities van de filosofisch-kunstzinnige Middelheimwandelingen en van onze filosofisch-architecturale wijkwandeling.

Voor de inhoud en vormgeving van het feestweekend, voor de opbouw en afbouw van tenten en standen, en ook voor andere aspecten, zoekt Het zoekend hert gelegenheidsmedewerkers: jonge, dan wel ervaren doeners en denkers met liefde voor filosofie, een stevig engagement en een dapper temperament, die creatief willen mee- en samenwerken. Concreet: tekstschrijvers, fotografen, organisatorische talenten en coördinerende duizendpoten, die actief willen meewerken met raad én daad.

Een fijne uitdaging, misschien ook voor u? Stuur dan uw kandidatuur (van minimaal 20 en maximaal 100 woorden) voor 25 mei 2019 naar hetzoekendhert@gmail.com.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo