Word nu geestesgenoot van Het zoekend hert!

Om de drie maanden verstuurt ons filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer een gelijknamig minimagazine aan een uitgebreid adressenbestand in België en Nederland. In dit kleurrijke Trimestrieel Tijdschrift vindt de lezer uitgebreide verslagen van onze lezingencycli, aankondigingen van activiteiten, en ook artikels over actuele filosofische onderwerpen.

In de loop der jaren is onze hechte lezerskring tot ons genoegen blijven groeien, tegelijk met de omvang van ons tijdschrift. Naast de groeiende oplage stijgen evenwel ook de productiekosten. Daarom vragen wij graag aan lezers en sympathisanten dit project voortaan als geestesgenoot mee te ondersteunen.

Wie bereid is 25 euro over te maken, ontvangt als warme tegemoetkoming niet alleen het tijdschrift, maar weldra ook de pittige filosofische roman De Solipsist van Hendrix (uitgeverij Houtekiet)*. Graag begroeten we uw overschrijving op het rekeningnummer van Het zoekend hert ° The searching deer (IBAN: BE32 0015 8917 0602 – BIC/SWIFT: GEBABEBB). Dit met vermelding: ‘Steun van geestesgenoot’.

Wij danken u alvast heel hertelijk voor uw warme steun!

Uw filosofische geestesgenoten,

Eddy Strauven, Agnès Van Emelen, Christel Kersemans, Hella van den Elshout en Sanne Huysmans

* De Solipsist. Een onderzoek naar de werkelijkheid. Vlijmscherpe roman/thriller van Hendrix, pseudoniem van de Vlaamse HUMO-journalist, auteur en provocateur Wilfried Hendrickx.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo