Extra: Tinneke Beeckman en Hans Achterhuis

Wegens de groeiende interesse voor het project Pijn en plezier van het politieke dier organiseert filosofiehuis Het zoekend hert twee extra lezingen, door Dr. Tinneke Beeckman en Prof. em. Hans Achterhuis. Op dezelfde zondagen, maar dan telkens om 15 uur.

AANDACHT! Ook de extra lezing van Tinneke Beeckman is nu volzet.

Dr. Tinneke Beeckman (foto) houdt op zondag 22 februari 2015 een extra lezing over Niccolo Machiavelli en het plezier in het machtsspel, meer bepaald om 15 uur.  Prof. em. Hans Achterhuis houdt op zondag 19 april 2015, eveneens om 15 uur, een tweede lezing over Hannah Arendt en de vita activa in duistere tijden. Deze activiteiten duren telkens tot circa 16.45 uur, een vragenronde inbegrepen.

Neem geen risico en reserveer meteen: hetzoekendhert@gmail.com. Inkom per lezing: € 9. Adres: Het zoekend hert ° The searching deer, Koninklijkelaan 43, 2600 Berchem-Antwerpen.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo