met de auto

Het zoekend hert ° The searching deer is met de auto makkelijk te bereiken, vanuit alle windrichtingen. Voor de deur en in de zijstraten bevinden zich veel en gratis parkeerplaatsen. Sinds enige tijd is hier echter bijna overal een blauwe parkeerschijf verplicht, behalve langs de Middelheimlaan, even verderop.

Vanuit Brussel (E19)

Op de E19, aan de Craeybeckxtunnel, kiest u richting Centrum/Berchem. Aan het einde van de afrit rechts de Singel op. Deze volgen tot u links de kerk van Berchem ziet. Aan dit kruispunt rechtsaf, de brug over de Ring over. Meteen na de brug schuin rechtsaf, de Elisabethlaan in. Aan het vredesmemoriaal in het midden van deze laan opnieuw rechtsaf. In het witte, halfronde hoekpand rechts voor u bevindt zich Het zoekend Hert ° The searching deer, Koninklijkelaan 43.

Vanuit Nederland

Afrit 4 Berchem-Mortsel op de Ring rond Antwerpen. Sla bovenaan de afrit linksaf. Net voor de verkeerslichten schuin rechtsaf, de Elisabethlaan in. Aan de volgende verkeerslichten, nabij het vredesmemoriaal in het midden van deze laan, opnieuw rechtsaf. In het witte, halfronde hoekpand rechts voor u bevindt zich Het zoekend Hert ° The searching deer, Koninklijkelaan 43.

Vanuit Hasselt of Eindhoven

Voorbij afrit Wommelgem volg je richting Gent (middenvak). Neem afrit 4 Berchem – Mortsel op de Ring rond Antwerpen. Sla bovenaan de afrit linksaf. Sla net voor de verkeerslichten schuin rechtsaf, de Elisabethlaan in. Aan de volgende verkeerslichten, nabij het vredesmemoriaal in het midden van deze laan, opnieuw rechtsaf. In het witte, halfronde hoekpand rechts voor u bevindt zich Het zoekend Hert ° The searching deer, Koninklijkelaan 43.

Vanuit Gent

E 17, richting Hasselt volgen. Afrit 5 Berchem-Wilrijk op de Ring rond Antwerpen. Weg rechts afslaan, op de Beukenlaan aan de derde verkeerslichten links afslaan, de Middelheimlaan in. Daarna rechtdoor de Koninklijkelaan in. Helemaal rond het vredesmemoriaal, op de kruising met de Elisabethlaan, terugkeren naar de Koninklijkelaan. In het witte, halfronde hoekpand rechts voor u bevindt zich Het zoekend Hert ° The searching deer, Koninklijkelaan 43.

Via het Middelheimpark

De Middelheimlaan loopt over in de Koninklijkelaan, waar dezelfde laan gewoon van naam verandert. Vanuit het beeldenpark Middelheim vindt u Het zoekend Hert ° The searching deer, Koninklijkelaan 43, aan de linkerzijde van de laan.

Het zoekend hert ° The searching deer is een intiem en onafhankelijk filosofiehuis in het zuiden van Antwerpen, waar denkende enkelingen terechtkunnen voor zingevende ontmoetingen en geëngageerde activiteiten.

Koninklijkelaan 43
B-2600 Berchem-Antwerpen

het zoekend hert logo