het zoekend hert°the searching deer

Het zoekend hert wordt tien jaar – en feest!

HET DANSENDE DENKEN VAN HET ZOEKEND HERT

Dat heuglijke gegeven vieren we op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019. Graag nodigen we u uit om in dat weekend denkend en dansend terug te blikken op de voorbije jaren, maar ook om dromend of dichtend vooruit te kijken.

Onder de noemer ‘HET DANSENDE DENKEN VAN HET ZOEKEND HERT – Van inter-esse naar interactie’ mag u zich verwachten aan “een muzisch-filosofisch evenement over de impact van muziek en dialectiek op het denken, voelen, handelen en wandelen”. Met veel genoegen brengen we de meest hoogstaande Laaglandse denkers, schrijvers, muzikanten en andere kunstenaars samen om het centrale thema op kwaliteitsvolle wijze gestalte te geven. Zegden al toe: Jean Paul Van BendegemEva RoversDavid Van ReybrouckFrank en Maarten MeesterTinneke BeeckmanTomas SerrienElvis Peeters Wilderman Auke HulstHenk van der WaalPiet GerbrandyHilde KeteleerRoy AernoutsAlexander RooseAnne ProvoostJan VanrietPatricia Jozef Elisabeth Van DamStef Kamil Carlens

SAVE THE DATE! Graag willen we op één van beide dagen ook uw geest verlichten en hert verblijden. Blokkeer alvast deze data in uw agenda: 14-09-2019 en 15-09-2019. Meer informatie volgt in de nieuwsbrieven of via www.hetzoekendhert.be.