afbeelding

ons tijdschrift

EXTRA AANBIEDING VOOR ‘GEESTESGENOTEN’!

Om de drie maanden publiceert Het zoekend hert ° The searching deer een minimagazine. Wie zich inschrijft als ‘geestesgenoot’ van Het zoekend hert krijgt niet enkel het tijdschrift gratis in het seizoen 2017-2018 maar ook de filosofische roman/thriller De Solipsist van Hendrix.

Ons ‘Trimestrieel Tijdschrift’ op horizontaal A5-formaat wordt verstuurd naar een geselecteerd adressenbestand en is ook te verkrijgen tijdens de activiteiten in ons filosofiehuis aan de Koninklijkelaan 43 in Berchem (Antwerpen). Elke editie telt 20 pagina’s, in kleur. De teksten zijn filosofisch, informatief, maar niet zonder ironie. In augustus 2017 begon ons ‘trimestrieel tijdschrift’ aan zijn negende jaargang. Bij deze gelegenheid werd een abonnementencampagne voor geestesgenoten opgezet. Wie 25 euro overschrijft naar het rekeningnummer van Het zoekend hert ° The searching deer (BE32 0015 8917 0602 – GEBABEBB) krijgt niet alleen het tijdschrift gedurende een jaar, bijkomend ook de pittige filosofische roman De solipsist van Hendrix (Houtekiet). Gelieve op uw overschrijving te vermelden: ‘Steun van geestesgenoot’ + uw postadres.

Een aantal voorbije edities van ons trimestrieel tijdschrift worden gearchiveerd op issuu.com/hetzoekendhert. Voor meer informatie: hetzoekendhert@gmail.com of +32 (0)473 68 66 65.